Niazgah نیازگاه
جهانگیری:

شرایط جدید پیش روی كشور دائمی نیست

شرایط جدید پیش روی كشور دائمی نیست

نیازگاه: معاون اول رئیس جمهور با تاكید بر اینكه وضعیت جدید پیش روی كشور دائمی نیست، اظهار داشت: اگر بتوانیم این وضعیت را به خوبی مدیریت نماییم و كشور را از این مرحله عبور دهیم، اقتصاد كشور به ثبات خواهد رسید.



به گزارش نیازگاه به نقل از مهر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در جلسه امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با تاكید بر اینكه باید در شرایط جدید پیش روی كشور از زندگی آحاد جامعه مراقبت نماییم و اجازه ندهیم كه وضعیت معیشتی مردم و بویژه طبقات ضعیف دچار صدمه شود، اظهار داشت: اولویت دولت پشتیبانی از زندگی مردم به خصوص اقشار ضعیف در مقابل تحریم است و كالاهای اساسی، دارو و نیازهای ضروری مردم باید با ارز رسمی تامین گردد و به وفور در اختیار جامعه قرار گیرد.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به گزارش دبیرخانه ستاد در مورد راهكارهای مواجهه فعالانه با تحریم ها، گزارش عرضه شده را مثبت ارزیابی كرد و اضافه كرد: آمریكا قبل از آنكه تحریم ها را اجرایی كند و به تعبیر خودشان جنگ اقتصادی ضد ملت ایران راه بیاندازد، در صدد تاثیر بر افكار عمومی مردم است و می خواهد با تخریب امید و اعتماد مردم به آینده، اهداف سیاسی و برنامه های تحریمی خویش را در ایران عملیاتی كند.
وی با تاكید بر اینكه وضعیت جدید پیش روی كشور دائمی نیست و در مقطعی كوتاه مدت خواهد بود، خاطرنشان كرد: اگر بتوانیم این وضعیت را به خوبی مدیریت نماییم و كشور را از این مرحله عبور دهیم، اقتصاد كشور به ثبات خواهد رسید و شاخص های اقتصادی دوباره مثبت خواهد شد.
جهانگیری توجه به وضعیت مردم و تامین نیازهای اساسی جامعه را اولین اولویت و مهمترین دستور كار تیم اقتصادی دولت دانست و با تاكید بر اینكه باید به گونه ای برنامه ریزی نماییم كه آثار تحریم در زندگی مردم به حداقل برسد، از سازمان برنامه و بودجه خواست راهكارهای لازم را برای تامین منابع مالی مورد نیاز جهت كمك به وضعیت معیشتی مردم تدوین و با كمك وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی زمینه اجرایی شدن بسته پیشنهادی برای كمك به معیشت مردم را فراهم آورد.
رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی افزود: البته تحریم علاوه بر مشكلات، فرصت هایی هم برای كشور به همراه دارد كه یكی از این فرصت ها در بخش صنعت است كه با تغییرات نرخ ارز فرصتی برای افزایش تولیدات داخلی و خودكفایی و هم افزایش صادرات خواهد بود و باید با برنامه ریزی از این فرصت استفاده مطلوب كرد.
معاون اول رییس جمهور همینطور با اشاره به گزارش دیگر دبیرخانه ستاد در مورد راهكارهای مدیریت بازار ارز اظهار داشت: بانك مركزی با جدیت به دنبال بازبینی سیاست های ارزی و عرضه بسته پیشنهادی جدید برای مدیریت بازار ارز است كه لازم است بعد از نهایی شدن بسته بانك مركزی، همه دستگاه های ذی ربط هم هماهنگی های لازم را برای اجرایی شدن این بسته پیشنهادی و مدیریت بازار ارز انجام دهند تا ثبات به بازار ارز كشور برگردد.
در این جلسه مسعود پزشكیان نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی هم با تاكید بر لزوم كنترل هزینه ها در همه بخش ها اظهار داشت: با كاهش هزینه های دستگاه های دولتی و سایر بخش ها، شاهد اثرات مثبتی در صرفه جویی منابع مالی و امكان كمك به اقشار ضعیف جامعه خواهیم بود.
در این جلسه كه وزرای امور اقتصادی و دارایی، نفت، ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، جهاد كشاورزی، نیرو، تعاون، كار و رفاه اجتماعی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان برنامه و بودجه، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، رییس سازمان میراث فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس سازمان صدا و سیما، رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی و رییس اتاق بازرگانی هم حضور داشتند، نماینده سازمان برنامه و بودجه كشور گزارشی از راهكارهای مواجهه فعالانه با تحریم ها ارائه نمود.
در این گزارش كه حاوی راهكارهای كاهش آثار تحریم ها بر بازار ارز و معیشت مردم بود مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد این راهكارها در اسرع وقت از جانب دستگاه های اجرایی مورد بررسی قرار گیرد و نقطه نظرات خویش را به دبیرخانه ستاد عرضه نمایند.

1397/05/08
22:54:18
5.0 / 5
4730
تگهای خبر: افزایش , اقتصاد , بازار , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی