رییس كل سازمان سرمایه گذاری و كمك های اقتصادی و فنی ایران:
ماهانه حدود ۳۰ مجوز سرمایه گذاری در كشور صادر می شود
به گزارش نیازگاه ایسنا/مركزی رئیس كل سازمان سرمایه گذاری و كمك های اقتصادی و فنی ایران اظهار داشت: باوجود شرایط سخت اقتصادی موجود، ماهانه حدود ۳۰ مجوز طرح سرمایه گذاری در كشور صادر می شود.
سیدعلی محمد موسوی امروز چهارشنبه در جلسه رفع موانع و مشكلات سرمایه گذاری خارجی كه در شهر صنعتی كاوه ساوه برگزار شد، اظهار نمود: بخش مهمی از سرمایه گذاری كشور در استان مركزی انجام شده كه ساوه سهم بسیار مهمی در این سرمایه گذاری ها دارد و این مهم نشانگر ظرفیت و مزیت های این خطه از سرزمین ایران اسلامی است.
وی به وجود شرایط مناسب سرمایه گذاری در استان مركزی با وجود تحریم ها و مشكلات اقتصادی اشاره نمود و اضافه كرد: مشكلات نقل و انتقال برای ورود و خروج سرمایه و ثبت سفارش برای تأمین مواد اولیه و مشكلات بانكی از موضوعات مهمی است كه در وزارت اقتصاد و دارایی در دست بررسی و اتخاذ سازوكار مناسب با مشاركت بانك مركزی برای حل ریشه ای است.
وی مصوبه مجلس و دستورالعمل دولت را برای تسهیل در امور سرمایه گذاری خارجی مورد تاكید قرار داد و اضافه كرد: با صبر و خویشتن داری سرمایه گذاران می توانیم مشكلات را با وجود شرایط سختی كه دشمنان به كشور تحمیل كرده اند، برطرف نماییم.
موسوی استراتژی سازمان سرمایه گذاری و كمك های اقتصادی و فنی ایران را كماكان متمركز بر جلب و جذب سرمایه گذار عنوان نمود و اظهار داشت: ماهانه حدود ۳۰ مجوز سرمایه گذاری در این شرایط سخت صادر می شود.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینكه در یكسال گذشته تمام تلاش ما صیانت از سرمایه گذاری موجود در شرایط سخت و دشوار اقتصادی می باشد و خوشبختانه یك مورد هم خروج سرمایه گذاری از كشور صورت نگرفته است، اضافه كرد: پیگیر حل ریشه ای مشكلات هستیم و امیدواریم بتوانیم نقص قوانین را برطرف كرده و با یك مدیریت اقتضایی مشكلات را حل نماییم.
وی اضافه كرد: استان مركزی به عنوان استانی متوازن در بخش های اقتصادی مطرح بوده بطوریكه هم از حیث كشاوررزی و هم از حیث صنعتی در كشور جایگاه مهمی دارد و از جانب دیگر به علت قرار گرفتن در راه شاهراه مواصلاتی كشور و از حیث برخی خدمات چون صنعت حمل و نقل نقش مهم و عمده ای در اقتصاد كشور ایفا می كند.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینكه نباید حتی از سرمایه گذاری های كوچك هم بگذریم، خاطرنشان كرد: توسعه سرمایه گذاری، نشان از توانمندی اقتصاد ایران دارد و برای رونق بیشتر آن به هم افزایی بیشتر نیاز است.
به گزارش نیازگاه به نقل از ایسنا، احمد جمالی مدیركل سرمایه گذاری خارجی سازمان سرمایه گذاری و كمك های فنی ایران هم در مورد مشكلاتی مالیاتی اظهار داشت: خیلی از مشكلات مالیاتی متاثر از سایر مشكلات است كه بار آن بر دوش سازمان مالیاتی كشور افتاده است.
وی اضافه كرد: اختلالات موجود در ثبت سفارش هم با سازوكاری كه بانك مركزی در پیش گرفته برطرف و تسهیل شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب