سالانه حدود ۳۰ هزارتن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تولید می شود
ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سالانه حدود ۳۰ هزار تن گوشت مرغ از ۲۴۲ واحد صنعتی پرورش مرغ تولید و روانه بازار مصرف می شود.
غلامرضا سرگزی روز دوشنبه در حاشیه جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا عنوان کرد: سال قبل با جوجه ریزی ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه در واحدهای مرغداری استان حدود ۳۰ هزارتن گوشت مرغ تولید وروانه بازار مصرف شد.
وی افزود: تولیدات واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان تنها ۳۰ درصد نیاز این استان به گوشت مرغ را تأمین می کنند و ۷۰ درصد دیگر از استان های همجوار تأمین و وارد بازار مصرف استان می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیاز سالیانه استان به گوشت مرغ را حدود ۹۳ هزارتن ذکر کرد و اظهار داشت: درنظر است علاوه بر تکمیل زنجیره تولید مرغ با افزایش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ضریب خودکفایی استان ارتقا یابد و برای رسیدن به مرز خودکفایی نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری با زمینه پرورش سالیانه ۳۲ میلیون جوجه ریزی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب