دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی:
فلسفه وجودی مناطق آزاد برای حضور فعالان اقتصادیست
دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار داشت: فلسفه وجودی مناطق آزاد، حضور فعالان اقتصادی و رفع موانع تولید و پشتیبانی و مانع زدایی است.
به گزارش نیازگاه به نقل از ایرنا حمیدرضا مومنی دوشنبه شب در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان های آبادان و خرمشهر عنوان کرد: فعالان اقتصادی شرکای تجاری مناطق آزاد محسوب می شوند و بدون حضور آنها فلسفه وجودی این مناطق زیر سوال می رود.
وی ضمن اشاره به این که موضوع ثبت سفارش کالا در مناطق آزاد الزام نخواهد داشت و مصوبه دیوان عالی در این خصوص در ایام آینده ابلاغ خواهد گردید، خاطرنشان کرد: با عنایت به شرایط خاص کشور در دوران تحریم، مباحث بین المللی و پاندمی کرونا باز هم توانسته ایم کارنامه قابل قبولی ارائه دهیم.
مومنی اظهار داشت: اساسا اگر هر کشور دیگری تنها یک مورد از مشکلات ما را داشت نمی توانست دوام بیاورد و افتخار جمهوری اسلامی ایران این است که در جنگ اقتصادی حاضر و با وجود تمام مشکلات در مقابل دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه ایستادگی کرده است.
دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی عنوان کرد: اروند تنها منطقه آزادی است که وحدت مدیریتی در آن وجود دارد و این امتیاز می تواند کمک بسیاری به پیشبرد امور این منطقه کند تعامل موجود بین سازمان ها و دستگاههای اجرائی و نهادهای نظامی و انتظامی در منطقه آزاد اروند در سطح مثال زدنی است و این تعاملات مسئولیت امروز سازمان منطقه آزاد اروند را برای تحقق شعار سال در محدوده منطقه دو چندان نموده است.
وی اضافه کرد: من خودرا نسبت به تمام مشکلات فعالین اقتصادی مستقر در منطقه در سطح ملی مسئول می دانم و ضمن پیگیری مشکلات سرمایه گذاران در سطح کشور، گزارشات ماهانه در این خصوص ارائه خواهم داد.
دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در مورد اصلاح قوانین مناطق آزاد، تصریح کرد: با مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام مذاکراتی در این خصوص داشته ایم و یک فرصت خوب برای ارائه نقطه نظرات کارشناسی شما تا رفع موانع؛ بخصوص برای مناطق آزاد نسل سوم جدید وجود دارد.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب