10 نکته جهت راه اندازی کافه
به گزارش نیازگاه، اگر به فکر راه اندازی کافه هستید، باید نکات خاص در ارتباط با این کار را بدانید تا از همان ابتدا، با برنامه و فکر پیش بروید.
به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، یکی از جذاب ترین شغل هایی که اینروزها طرفداران زیادی دارد، کافه داری است. شغلی پردردسر و در عین حال دوست داشتنی، که اگر بصورت اصولی و درست صورت گیرد، درآمد خوبی هم خواهد داشت. اگر به فکر راه اندازی کافه هستید، باید نکات خاص مربوط به این کار را بدانید تا از همان ابتدا، با برنامه و فکر پیش بروید. در این مطلب در مورد بیشتر خواهیم گفت.
برای راه اندازی کافه چه مراحلی را باید طی کرد؟
برای شروع هر کاری، باید برنامه ریزی دقیق داشت و با تمامی چالش ها و مشکلات کار آشنا بود. راه اندازی کافه شاید در نگاه اول خیلی کار سختی به نظر نرسد. ولی واقعیت این است که این کار سختی های خاص خویش را دارد و باید با احتیاط در آن قدم گذاشت. در ادامه به ۱۰ موردی که باید جهت راه اندازی کافه بدانید از طرح تا خرید نرم افزار کافه اشاره خواهیم کرد:
۱ نوشتن طرح کار
اولین قدم جهت راه اندازی کافه، برنامه ریزی و نوشتن طرح اولیه است. یعنی شما باید بدانید که مقرر است چه کافه ای و با چه خدماتی داشته باشید. می توانید برای این کار با متخصصان یا کسانی که در این زمینه موفق هستند هم مشورت کنید. رقبای خویش را بشناسید. با چالش ها و مشکلاتی که در طول کار ممکنست با آنها روبه رو شوید، آشنا باشید. با کمک کسانی که دراین زمینه تخصص دارند یک طرح تجاری بنویسید و از همان ابتدا حرفه ای شروع کنید.
۲ در نظر گرفتن مکان مناسب
یکی از رازهای موفقیت کافه، موقعیت جغرافیایی آنست. در هر شهری، خیابان ها و محلاتی وجود دارند که پاتوق و محل رفت و آمد هستند. این محل ها بهترین مکان جهت راه اندازی کافه هستند. تلاش کنید در این مناطق بدنبال جایی برای شروع کار خود باشید.
۳ قدرت مالی نسبتاً خوب
واقعیت این است که راه اندازی کافه، نیاز به سرمایه نسبتاً زیادی دارد. خرید یا اجاره محل، دکوراسیون و طراحی داخلی، تجهیزات کافه، مواد غذایی، حقوق کارمندان و مخارج مربوط به آب، برق، گاز، تلفن، مالیات و بسیاری هزینه های ریز و درشت دیگر که تا وارد کار نشوید شاید اصلاً به ذهنتان هم خطور نکند. پس باید سرمایه خوبی برای این کار داشته باشید. همیشه مبلغی هم باید برای هزینه های از پیش تعیین نشده مثل خرابی های دستگاهها و تجهیزات، شارژ کردن ظروف، و بسیاری موارد دیگر در نظر بگیرید. بعد از همان ابتدا به تمامی این موارد فکر کنید و آنها را روی کاغذ بیاورید.
۴ داشتن تیم قوی
این مبحث اهمیت زیادی دارد. تمامی افرادی که در کافه کار می کنند باید حرفه ای باشند. بودن یک باریستای حرفه ای می تواند مشتریان را به کافه شما بکشاند. برخورد حرفه ای افراد سالن کار می تواند سبب شود که مشتری کافه شما را به هر کجای دیگری ترجیح بدهد و کیفیت خوب خوراک های کافه، رمز جذب مشتری است.
۵ نوآوری
بسیاری از افراد در کافه های خود نوآوری های خاصی دارند. از مواردی مانند عکاسی، جلسات کتابخوانی، پخش فیلم و فوتبال، بازی های دسته جمعی گرفته تا نوآوری در پخت و تزئینات انواع خوراک های کافه، نوع موسیقی، و بسیاری مواردی که شما می توانید مبدع آن باشید.
۵ فکر نو
یکی از مواردی که در راه اندازی کافه باید در نظر داشته باشید این است که شما باید فکر نو داشته باشید. قرار نیست کافه ای شبیه به باقی کافه ها باشید. قرار هم نیست همیشه یک شکل باشید. ایجاد تنوع در منو، دکوراسیون، طراحی داخلی و بسیاری موارد دیگر سبب می شود که کافه شما همیشه به یک شکل و یک فرم نباشد و همیشه هیجان جدیدی برای مشتریان داشته باشد.
۶ شناخت جامعه هدف
قبل از طریق اندازی کافه، خوب است که جامعه هدف خویش را بشناسید. مقرر است برای چه طیفی از جامعه خدمات داشته باشید؟ طبقه افرادی که وارد کافه شما می شوند را چه گروهی تشکیل می دهند؟ این موارد می تواند روی طراحی، دکوراسیون، طراحی منو و برنامه های جانبی شما تاثیر زیادی داشته باشد.
۷ مدیریت قیمت ها
این یکی از مهم ترین نکاتی است که شاید باید پیش از خیلی موارد دیگر پیش از طریق اندازی کافه خوب به آن فکر کنید و برای آن برنامه داشته باشید. قیمت منو می تواند ضامن فروش و استقبال از کافه شما باشد. شما نرخها را برمبنای جامعه هدف خود تعیین می کنید. با اینحال باید توجه کنید که مراقب هزینه های اضافی، انتخاب بازار خوب برای خرید مواد اولیه، طراحی منو و بسیاری هزینه های جانبی باشید تا دخل و خرج شما با هم هم خوانی داشته باشند. برای این کار می توانید از نرم افزارهای مختلف مانند نرم افزار اختصاصی کافه هلو APEX هم استفاده کنید و بصورت رایگان و با انتخاب خودتان به سامانه مودیان مالیاتی هم متصل شوید. در حقیقت با کمک این نرم افزار شما می توانید تمام مسائل مربوط به کافه را مدیریت کنید.
۸ انتخاب ابزار حرفه ای
نکته مهم این است که از همان ابتدا وسایل و تجهیزات با کیفیت و حرفه ای خریداری کنید. این مساله سبب می شود که شما هر روز درگیر تعمیر و خرید وسیله جدید نباشید. در عین حال، بهترین کیفیت محصول را هم از وسایل خود خواهید داشت.
۹ با دنیای غذاهای کافه آشنا باشید
شما باید همه قهوه ها و طریقه دم آوری آنها را بلد باشید. تمام منو را بشناسید و اطلاعات کامل داشته باشید تا بتوانید کیفیت غذاهای کافه خویش را ارتقا بدهید.
۱۰ ناامید نشوید
و مهم ترین اصل در راه اندازی کافه، امید و پشتکار است. برای داشتن یک کافه خوب باید زمان بگذارید و صبور باشید. بهترین کیفیت را داشته باشید و مطمئن باشید که به مرور زمان شناخته خواهید شد. ناامید نشوید و رو ب
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع: نیازگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب