Niazgah نیازگاه

اظهارات جدید رئیس جمهور در رابطه با فیلترینگ وقول وزیر ارتباطات در رابطه با اینترنت

اظهارات جدید رئیس جمهور در رابطه با فیلترینگ وقول وزیر ارتباطات در رابطه با اینترنت

به گزارش نیازگاه، رئیس جمهور به تازگی در رابطه با فیلترینگ اظهار کرده تا آخر پای حرف هایی که زده شده و به وعده های خود پایبندند و بطور قطع درحال تلاش اند تا حرف هایی که زده اند را در عمل پیاده کنند؛ همچنین وزیر ارتباطات هم قول داده است که سرعت اینترنت و کیفیت آن بهبود پیدا خواهد نمود.



به گزارش نیازگاه به نقل از ایسنا، رشد روز افزون سایت ها و کاربران اینترنتی، پای افراد سودجو و سارقین را به این حوزه باز کرده است و کاربران امکان دارد هر لحظه مورد حمله سایبری قرار بگیرند و اطلاعات یا اموال خویش را از دست بدهند؛ ازاین رو برای در امان ماندن از این حملات باید راهکارهایی از قبل به کار گرفته شود تا گرفتار تله این افراد سودجو نشوند.

در این راستا اوایل هفته ای که گذشت بهزاد اکبری- مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در رابطه با حملات سایبری توضیح داد حملات سایبری همیشه بوده و در فضای سایبری وجود داشته و در ایران هم وجود داشته است اما در مواقعی این حملات زیاد می شود.

وی اضافه کرد: بخصوص به تازگی با حجم زیادی از حملات سایبری مواجه هستیم که از نقاط مخالف دنیا توزیع شده است. به صورت مثال حملاتی که ما روز گذشته داشتیم از ۱۷۴ کشور دنیا به ما انجام می شد که نشان می داد حمله در ارتباط با بات هاست. ما این حملات را هم کشف و با آن مقابله می نماییم و خوشبختانه تابحال کوشیده ایم آنرا مدیریت نماییم که کمترین تاثیر را بر روی اپراتورها داشته باشد و قصد هم داریم که هم امکان کشف و مقابله خویش را ارتقاء دهیم.

الزام شهرداری ها به تعیین و تکلیف مجوز حفاری و نصب تجهیزات فیبرنوری


با نزدیک شدن به اواسط هفته رئیس جمهور بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ را به مجلس تقدیم کرد که دومین بودجه پس از اجرای قانون برنامه هفتم توسعه است. طبق ماده ۱۸۲ اصلاحی آئین نامه داخلی مجلس، دولت موظف است لایحه بودجه سالانه کل کشور را در دو بخش ماده­ واحده (مشتمل بر احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کل کشور و سقف منابع بودجه عمومی دولت به تفکیک درآمدها و واگذاری دارایی های سرمایه ­ای و مالی و اجزای اصلی آنها) و جداول تفصیلی شامل ارقام بودجه به مجلس تقدیم کند که امروز بخش اول به مجلس عرضه شد.

طبق این لایحه، بخش «ب» تبصره ۶ بخش اول لایحه بودجه سال آینده گفته شده است که به منظور تسریع و تسهیل سرمایه گذاری بخش خصوصی در توسعه شبکه تار (فیبر) نوری کشور، شهرداری های سراسر کشور و وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاههای اجرایی مکلف هستند مجوز حفاری و نصب تجهیزات در معابر شهری و معابر خارج از شهر را حداکثر ۱۵ روز بعد از دریافت تقاضای کارور (اپراتور) معرفی شده از جانب وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با رعایت شرایط و ضوابط و تعرفه های مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارائه نمایند.

رئیس جمهور در حاشیه تقدیم بودجه ۱۴۰۴ به مجلس شورای اسلامی در گفت و گویی در جواب این پرسش که آیا شما همچنان به وعده هایی که به مردم دادید پایبند هستید همچون مبحث رفع فیلترینگ، بیان نمود: ما حرف هایی که زدیم تا آخر پای آن هستیم و به وعده های خود پایبندیم. بطور قطع درحال تلاش هستیم تا حرف هایی که زده ایم در عمل پیاده نماییم. در مورد رفع فیلترینگ هم وزیر ارتباطات، اطلاعات را جمع آوری کرده است و این هفته در نشست سران گزارش دادند. قرار شد هم مجلس و هم قوه قضاییه و وزارت ارتباطات بنشینند جمع بندی داشته باشند و مراحل طی شود.

وی تاکید کرد بحث کاملا کارشناسی است و روندی که حالا طی شده به نفع مملکت نیست و باید برگردد. نحوه اینکه چگونه برگردانده شود درحال تفاهم هستیم که باهم با یک زبان و نگاه مشترک پیش برویم که اختلاف و سو تفاهم پیش نیاید.

مسئله ای که سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در حاشیه جلسه هیأت دولت به آن اشاره نمود و گفت ادامه روند فیلترینگ به مصلحت نیست و چالش های جدیدی برای کشور بوجود آورده است، ما این مورد را با جدیت دنبال می نماییم. وی همینطور گفت کیفیت شبکه و دسترسی ها در کسب و کارهای دیجیتال برای مان اهمیت دارد. اعتراض های زیادی در این حوزه وجود دارد و ما برای حل این مشکلات به جد عمل می نماییم. استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در برنامه های مان هست و بر آن تاکید داریم. در تکالیف برنامه هفتم هم بر این مساله تاکید گردیده است و هیچ راهی جز این، نداریم.

قول وزیر ارتباطات برای بهبود کیفیت و سرعت اینترنت


علاوه بر موارد گفته شده وزیر ارتباطات قول داد که سرعت اینترنت و کیفیت آن بهبود پیدا خواهد نمود. همینطور وی به تازگی در جلسه شورای معاونان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار امیدواری کرد که هم افزایی ها با دستگاههای دیگر برای تحقق «تحول دیجیتال» منجر به پاسخگویی به مطالبه جدی مردم از حاکمیت در بحث تسهیل زندگی و تأمین حقوق شود.

هاشمی با تکیه بر این که در این دوره به دنبال این هستیم که چندین سکوی تخصصی خدمت رسان با رویکرد شکل گیری «دولت الکترونیکی» ایجاد شود، محور انجام شکل گیری سکوهای تخصصی خدمت محور را بخش خصوصی دانست. البته در این راه امکان دارد حاکمیت هم نقش و مشارکتی داشته باشد اما این نقش عموما تسهیلگری است و باید همچنان محور کار، بخش خصوصی باشد.

اتصال ۱۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت تا پایان برنامه هفتم توسعه از دیگر خبرهایی بود که در این هفته منتشر گردید. نیک محمد بلوچ زهی- مشاور وزیر در توسعه ارتباطات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی الزامی «USO» - با اشاره به اینکه پوشش ۱۰۰ درصدی روستاهای بالای بیست خانوار بر مبنای دو اصل «تکلیف قانونی» و تحقق «عدالت ارتباطی» همچون اولویت های وزارت ارتباطات در این دوره است، اظهار داشت: ۳۹ هزار و ۶۴۵ روستای بالای بیست خانوار در کشور وجود دارد و بر مبنای بررسی های کارشناسی صورت گرفته، حدود ۱۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار باقیمانده در سرتاسر کشور تا پایان برنامه هفتم پیشرفت به این شبکه متصل می شوند.

وی با تکیه بر این که برنامه ریزی لازم برای تحقق تکالیف قانونی و دستیابی به اهداف تعیین شده به سرعت در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: در نخستین اقدام بعد از شروع به کار دولت چهاردهم و با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات مورد بررسی قرارگرفت و روستاهای نیازمند ارتقای کیفیت و فاقد هرگونه دسترسی شناسایی شد.



1403/08/04
13:10:48
5.0 / 5
320
تگهای خبر: اینترنت , بودجه , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی