نبض طلای جهانی نوسانی شد
به گزارش نیازگاه، قیمت هر اونس طلا در ساعات اولیه معاملات آسیا در روز سه شنبه، نزدیک به بالاترین رکورد قیمت روز گذشته ایستاد، چونکه سرمایه گذاران نگران بودند که تعرفه های دونالد ترامپ بر کانادا، چین و مکزیک، سبب افزایش تورم و مانع از رشد اقتصادی می شود.
به گزارش نیازگاه به نقل از ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری، بعد از ثبت رکورد ۲۸۳۰ دلار و ۴۹ سنت در معاملات روز دوشنبه، به میزان ۰.۱ درصد در معاملات روز سه شنبه، افزوده شد و به ۲۸۱۶ دلار و ۶۴ سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۰.۳ درصد کاهش، به ۲۸۴۹ دلار و ۶۰ سنت رسید.
ترامپ روز دوشنبه، تعرفه های گمرکی بر مکزیک و کانادا را به حالت تعلیق درآورد و با توقف ۳۰ روزه در ازای توافقاتی در مورد کنترل مرزها و جریان فنتانیل و مهاجران غیرقانونی با دو کشور موافقت کرد؛ در حالیکه تعرفه ها بر چین همچنان پابرجا می باشد.
بعید است که چین تا پیش از چهارشنبه و بازگشایی این کشور بعد از تعطیلات سال نو چینی، به تعرفه ها واکنش رسمی نشان دهد. با این وجود، پکن اعلام نموده بود که تعرفه های ترامپ را در سازمان تجارت جهانی به چالش خواهد کشید. عوارض آمریکا بر واردات کالاهای چینی، مقرر است از روز سه شنبه، آغاز شود.
بازار، تعرفه ها را تورم زا می داند که می تواند تقاضای امن برای طلا را افزایش دهد، چونکه این فلز پرارزش معمولا، پناه امن دارایی در مقابل فشارهای قیمتی و عدم اطمینان ژئوپلیتیکی به حساب می آید.
بانک های جهان، طلا را از مراکز تجاری برای مصرف کنندگان آسیایی، همچون دبی و هنگ کنگ، به ایالات متحده می فرستند تا از پریمیوم غیرمعمول بالا که معاملات آتی طلای آمریکا نسبت به قیمت های نقدی دارد، استفاده نمایند.
بر اساس گزارش رویترز، داده های مهم اقتصادی مورد توجه سرمایه گذاران در هفته جاری، شامل گزارش مشاغل غیرکشاورزی بخش خصوصی در ایالات متحده، گزارش اشتغال ایالات متحده و داده های فرصت های شغلی جدید است. صندوق «اس پی دی آرگلد تراست» که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، اعلام نمود دارایی های این صندوق، ۰.۱ درصد افزوده شد و از ۸۶۴.۷۷ تن در روز جمعه، به ۸۶۵.۶۳ تن در روز دوشنبه رسید.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد کاهش، به ۳۱ دلار و ۵۲ سنت رسید، بهای هر اونس پلاتین با ۰.۲ درصد افزایش، به ۹۶۵ دلار و ۹۰ رسید و بهای هر اونس پالادیوم ۰.۴ درصد افزوده شد و به ۱۰۱۳ دلار و ۶۷ سنت رسید.
منبع: نیازگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب