Niazgah نیازگاه

خدمت رسانی به مردم با اجرایی شدن طرح ملی جی نف بهبود می یابد

خدمت رسانی به مردم با اجرایی شدن طرح ملی جی نف بهبود می یابد

به گزارش نیازگاه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کارگروه طرح ملی سرویس «مدیریت نشانی مکان محور» (GNAF) تصریح کرد با اجرایی شدن این طرح، خیلی از مشکلات کشور حل می شود و فرایند خدمت رسانی به مردم بهبود می یابد.



به گزارش نیازگاه به نقل از ایسنا، بیست و سومین جلسه کارگروه طرح ملی سرویس مدیریت نشانی مکان محور جی نف (GNAF) امروز (شنبه) به ریاست سیدستار هاشمی برگزار شد.
در این نشست، وزیر ارتباطات ضمن اشاره به اهمیت پروژه جی نف در کشور، عنوان کرد: «موضوع جی نف یکی از دغدغه های اصلی رئیس جمهوری محترم است و ایشان به شکل مستمر پیگیر پیشرفت این طرح هستند.»
در این خصوص، بیست و چهارم بهمن ماه جلسه ای به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری؛ با مبحث «بررسی چالش ها و راهکارهای توسعه طرح ملی مدیریت نشانی مکان محور» برگزار شد که در آن جلسه، رئیس جمهوری تصریح کرد: «آنچه امروز باعث رنجش و ناراحتی مردم شده مشاهده برخی زمینه های رشوه، فساد و رانت است که با اجرای طرح ملی مدیریت نشانی مکان محور علاوه بر رفع این معضلات و تسهیل خدمت رسانی، زمینه جلب رضایتمندی مردم هم فراهم خواهد شد.»
هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه چالش های فنی در حوزه جی نف چندان جدی نیستند، اضافه کرد: «مشکل اصلی در این خصوص، نگرش ها و موانع نهادی است که سبب می شود داده ها به سادگی بین دستگاه ها به اشتراک گذاشته نشود. این مورد نیازمند تغییر نگرش و همکاری همه‌جانبه دستگاههای مرتبط می باشد.»
او همینطور بر لزوم تبادل داده و اشتراک گذاری اطلاعات بین دستگاه ها تصریح کرد و اظهار داشت: «برای پیشبرد این طرح، نیازمند همکاری سازمان های مختلف هستیم. در این راستا، مکاتباتی با دستگاههای ذی ربط صورت خواهد گرفت تا موانع موجود برطرف شود.»
وزیر ارتباطات در ادامه به مبحث سامانه های موازی و چالش های تجمیع آنها اشاره نمود و اظهار داشت: «تجمیع سامانه های موازی کار بسیار دشواری است و نیازمند زمان و همکاری همه‌جانبه است. باید از ایجاد سامانه های جدید بدون برنامه ریزی دقیق جلوگیری کرد و بسمت یکپارچه سازی سامانه های موجود حرکت نماییم.»
او همینطور به مبحث کد پستی و ارتباط آن با کد ملی اشاره نمود و اظهار داشت: «در حال کار بر روی ایجاد یک سیستم یکپارچه برای احراز هویت مکانی افراد هستیم. این سیستم مشابه سامانه شاهکار عمل خواهد نمود.
هاشمی افزود: «این سامانه کمک می نماید تا اطلاعات مکانی افراد را به روز و دقیق نگه داریم.»
وزیر ارتباطات، ضرورت همکاری همه دستگاه ها در پیشبرد طرح ملی جی نف را خاطرنشان کرد و عنوان کرد: «این طرح می تواند خیلی از مشکلات کشور را حل کند و منجر به بهبود خدمت رسانی به مردم خواهد شد. امیدواریم با همکاری همه دستگاه ها، این طرح را با سرعت و دقت پیش ببریم.»
او در آخر بر لزوم برگزاری جلسات هفتگی کارگروه و عرضه گزارش ماهانه به رئیس جمهور تا تحقق پروژه ملی جی نف تصریح کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پست هم در این جلسه با ارائه گزارشی از پیشرفت پروژه جی نف بخصوص در استان ها، بر جنبه کاربردی و فرایندی آن اشاره و نقش استانداران را بعنوان رئیس کارگروه های استانی در پیشرفت پروژه ضروری خواند.
محمد احمدی، برگزاری رویدادها و افزایش کارگروه های تخصصی در تحقق اهداف طرح را مهم ارزیابی کرد و خواهان مشارکت فعالانه تمامی دستگاههای متولی در کشور شد.
در انتها این جلسه، هریک از اعضای کارگروه چالش ها و ظرفیتهای موجود در دستگاه مربوطه خویش را در جهت تسریع در اجرای پروژه بیان نمودند.



منبع:

1403/12/05
08:51:06
5.0 / 5
15
تگهای خبر: افزایش , خدمات , دستگاه , عرضه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی: پلت فرم نیازمندی های اینترنتی، بستری مناسب برای کسب وکارهای کوچک و افراد حقیقی