بنیاد ملی بازی های رایانه ای اعلام كرد:
راه اندازی مدرسه بازی سازی با ۴۰ هزار عضو در شبكه شاد
مدرسه بازی سازان فردا در اقدام مشترك انستیتو ملی بازی سازی بنیاد ملی بازی های كامپیوتری و وزارت آموزش و پرورش درباب آموزش بازی سازی در سطح ملی برای دانش آموزان از هفته آتی فعالیت رسمی خودرا در شبكه آموزشی شاد آغاز می كند.
به گزارش روز شنبه ایرنا از بنیاد ملی بازی های کامپیوتری، با رونمایی رسمی از مدرسه بازی سازان فردا محتواهای آموزشی تهیه شده در انستیتو ملی بازی سازی به مرور بوسیله شبکه دانش آموزی شاد در اختیار حدود ۴۰ هزار دانش آموز عضو کانال مدرسه بازی سازان فردا در این شبکه قرار می گیرد.
مدیر انستیتو ملی بازی سازی بنیاد ملی بازی های کامپیوتری با اشاره به اینکه مخاطب آموزش های بازی سازی ارائه شده در مدرسه بازی سازان فردا تمام دانش آموزان کشور خصوصاً گروه های سنی زیر ۱۶ ساله هستند، اشاره کرد: آموزش بازی سازی برای این مقطع سنی و در سطح کشوری و به صورت رایگان حدودا بی سابقه بوده است. هم اکنون مخاطبان مدرسه بازی سازان فردا در شبکه دانش آموزی شاد به حدود ۴۰ هزار نفر رسیده است که پیش بینی می شود، افزایش پیدا کند.
به گفته «فرزانه شریفی» محتواهای آموزشی بازی سازی در شبکه شاد ارائه داده می شود و علاوه بر ارائه آموزش عمومی غیرهم زمان بازی سازی در قالب ویدئوهای آموزشی برای همه کسانی که مخاطب این شبکه هستند، دانش آموزانی که پیش زمینه آموزش بازی سازی را از گذشته دارند و طی فراخوانی شناسایی می شوند، به صورت همزمان و با حمایت مستقیم انستیتو دوره های تخصصی را طی می کنند.
شریفی همین طور اشاره کرد: انستیتو ملی بازی سازی بعنوان هدایت کننده اصلی دانش آموزان در این شبکه، محتواهای آموزشی حوزه های فنی، هنری و طراحی را بوسیله این شبکه در اختیار دانش آموزان در سراسر کشور قرار می دهد و مشاوران و اساتیدی که برای این منظور در نظر گرفته شده است، دانش آموزان را به سمت یادگیری خوب بازی سازی هدایت می کنند.
دانش آموزان امروز، بازی سازان فردا
مدیر انستیتو ملی بازی سازی این نکته را هم اظهار داشت که با وجود نبود بستر و شرایط تعاملی در شبکه شاد؛ حالا امکانی فراهم شده تا دانش آموزان شرکت کننده در دوره های آموزشی بازی سازی بتوانند سوالات خودرا از اساتید این حوزه بپرسند.
فرزانه شریفی همین طور اضافه کرد: انستیتو ملی بازی سازی در استودیو خود در حال ضبط بیش از ۱۰۰ ساعت محتوای آموزشی برای این شبکه است که تا آخر سال تحصیلی جاری به تدریج در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد. مدرسه بازی سازان فردا بعنوان یک مدرسه مهارتی به موازات دروسی که معلمان به دانش آموزان در طول سال تحصیلی درس می دهند، به وجود آمده است تا بچه ها بازی سازی را از سطح مقدماتی تا حرفه ای حرفه ای یاد بگیرند و بعنوان نسل بازی ساز فردا به صنعت بازی سازی ایران متصل شوند.
در واقع ما با این طرح به دنبال تامین نیروی آماده به کار در نسل بعدی صنعت گیم ایران هستیم. دانش آموزان مشتاق بازی سازی با آموزش در مدرسه بازی سازان فردا، با ادامه این مسیر در دانشگاه، جزو کسانی هستند که آموزش های اولیه دراین زمینه را دیده اند و می توانند علاوه بر تحصیل در فضای دانشگاهی به درآمدزایی و توسعه کسب وکار در حوزه صنعت بازی سازی فکر کنند.
به گفته شریفی این طرح دسترسی به اهداف بلند مدتی چون امکان برگزاری رویدادهای بازی سازی بوسیله شبکه شاد با کمک و همراهی وزارت آموزش و پرورش و سرمایه گذاری بنیاد ملی بازی های کامپیوتری دنبال می کند تا دانش آموزان از هر نقطه کشور با شرکت در رویدادهایی که به صورت مجازی برگزار می شود، بازی سازی را یاد بگیرند. آموزش های ارائه شده در مدرسه بازی سازان فردا به صورت سطح بندی شده و از ارائه مباحث پایه به گروه های مبتدی شروع و به تولید پروژه توسط بچه ها ختم می شود.
مدیر انستیتو ملی بازی سازی در آخر اضافه کرد: هم اکنون بزرگترین محدودیت در اجرای این طرح این است که بتوانیم ظرفیت بسیار بزرگ ۴۰ هزار نفری از دانش آموزان را که در آینده بیشتر هم خواهد شد، برای ارائه آموزش های مناسب ساماندهی نماییم. با راه اندازی مدرسه بازی سازان فردا تلاش چند ساله انستیتو ملی بازی سازی بنیاد ملی بازی های کامپیوتری برای دستیابی به سه هدف مهم خود یعنی ملی کردن بازی سازی در کشور، آموزش بازی سازی برای گروه های سنی مختلف و آموزش گروه های محروم به نتیجه می رسد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب