Niazgah نیازگاه
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران:

تابحال هیچ نانوایی كرونا نگرفته است

تابحال هیچ نانوایی كرونا نگرفته است

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران اظهار داشت: تابحال هیچ آماری در ارتباط با مبتلا شدن یا مرگ و میر نانواها بر اثر کرونا نداشته ایم و دمای بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ درجه نانوایی ها پاشنه آشیل کرونا بوده است.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا، «بیژن نوروز مقدم» اظهارداشت: با انتشار کرونا در اسفندماه سال گذشته، اعلام گردید که نانوایان با عنایت به اهمیت تأمین قوت غالب مردم جزو دسته اول قرار دارند که باید به کارشان ادامه دهند. در ابتدا شناخت درستی از ویروس کرونا وجود نداشت و خانوادههای کارگران مشغول به کار در نانوایی ها که اکثراً در شهرستان ها ساکن هستند خواهان بازگشت فرزندانشان از تهران بودند تا در معرض صدمه مبتلا شدن به کرونا قرار نگیرند.
وی افزود: از سویی از دست دادن کارگران می توانست به کاهش تولید نان و مشکلات مختلفی منجر شود. ازاین رو برای حفظ کارگران و ممانعت از بازگشت آنها به شهرستان ها نانواداران مجبور شدند حقوق و مزایای کارگران را بالا برند البته که این افزایش هزینه همراه با افزایش قیمت نان نبود و در کنار افزایش هزینه های تولید یک مرتبه جدید بر دوش نانواداران تحمیل شد.
نوروز مقدم به نگرانی ها در ارتباط با احتمال قرنطینه شدن تهران و کمبود نان در ابتدای انتشار کرونا اشاره نمود و اظهار داشت: با ایجاد ترس و نگرانی از کم بود نان در جامعه چند روزی با هجوم مردم برای خرید نان مواجه بودیم. بنابراین نانوایی ها تا ۱۰ شب و بعضاً ۱۱ شب به پخت ادامه دادند تا مردم مطمئن شوند آرد مورد نیاز وجود دارد و پخت صورت خواهد گرفت و چیزی به نام قحطی نان اتفاق نخواهد افتاد.
وی افزود: در همان زمان بازرس های ما برای سرکشی به نانوایی ها و بررسی نحوه خدمات دهی و رعایت پروتکل های بهداشتی به سرکشی در سطح شهر پرداختند و با موارد مختلف از تخلف ها برخورد کردند و به خانواده ها این اطمینان را دادند که نان روزانه آنها تأمین خواهد شد. پس از دو سه روز وضعیت به حالت عادی بازگشت.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی اظهار داشت: پس از ماجرای هجوم برای خرید، شاهد افزایش خرید افراد با هدف فریز کردن نان در یخچال بودیم تا با کاهش تردد در سطح شهر، خانواده ها شرایط ایمن تری را برای خود ایجاد کنند. بنابراین از زمان شروع کرونا تغییر خاصی در خرید مردم در جهت کاهش خرید اتفاق نیفتد جز در ارتباط با نان لواش که به علت تعطیلی رستوران ها، تالارها و مراسم های مختلف خرید این نوع نان با کاهش مواجه گردید اما با بازگشت شرایط نرمال به جامعه این کاهش هم حدودا کنترل شد و الان مشکلی وجود ندارد.
نوروز مقدم در ارتباط با آمار مرگ و میر یا ابتلای نانوایی ها به کرونا هم اظهار داشت: تا کنون هیچ گونه گزارشی از مرگ و میر یا ابتلای کرونا در بین نانوایی های تهران نداشتیم چونکه گرمای بالای ۶۰ درجه پاشنه آشیل بیماری کرونا است یعنی از زمان تهیه خمیر و چانه نان تا قرار گرفتن در تنوری با دمای حداقل ۳۰۰ تا ۴۰۰ درجه امکان بقای این ویروس وجود ندارد. البته برای حفظ ایمنی فروشندگان نان هم تصمیم بر این شد که حداقل ارتباط را با مشتری داشته باشند و فروشندگان ماسک بزنند و از دریافت پول نقد تا حد ممکن اجتناب کنند تا فضای امن نانوایی حفظ شود.
به گزارش نیازگاه به نقل از ایرنا، برپایه آخرین آمار ۹۰ هزار واحد دارای پروانه بهره برداری و ۱۰ هزار نانوایی بدون پروانه در کشور وجود دارد که از این تعداد بیشتر از ۹ هزار واحد نانوایی در استان تهران فعال می باشند.


1399/10/23
12:12:30
0.0 / 5
1074
تگهای خبر: افزایش , اقتصاد , بهره برداری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی